Logo for Ringsted Tennisklub
Tennissportens dag Standerhejsning Sommerskoler Facebook Nyt medlem

Individuelle turneringer - Klubturnering

Klubmesterskaberne 2012 afholdes fra medio august til slut september. Der spilles semifinaler og finaler i weekenden 22/9-23/9, og det er et krav, at man skal kunne spille her, hvis man deltager (ingen af disse kampe kan flyttes).

Det koster 25kr pr række at deltage – og der skal være betalt ved tilmeldingsfristens udløb, hvis man skal være med. Indbetaling sker kontant til Thomas Nielsen eller Nikolaj Hansen.

Tilmeldingsfristen er 11/8 kl. 12.

Tilmelding sker enten på hjemmesiden eller på opslag i klubben

Programmet for turneringen er klar den 12/8 i klubhuset og på hjemmesiden

Finaleprogrammet kommer op i klubhuset og på hjemmesiden samtidig med selve programmet.

Ved mere end 8 deltagere i en række spilles efter cup-system, ellers er alle indledende kampe puljespil

Alle spm. går til turneringsledelsen: Nikolaj og Thomas

Der forbeholdes ret til at fjerne rækker ved for lav tilmelding.

Alle kampe programsættes med tid, men skal en indledende kamp flyttes, så skal turneringsledelsen kontaktes, da der skal ombookes baner. Flyttede kampe skal være afviklet senest dagen før næste programsatte kamp.

Ringsted Tennisklub