Logo for Ringsted Tennisklub
Tennissportens dag Standerhejsning Sommerskoler Facebook Nyt medlem

Velkommen til denne juniordel af Ringsted Tennisklubs hjemmeside. Her kan du læse meget mere om træningen, holdkampe, trænere, sociale arrangementer og meget meget mere.

Under de respektive punkter, kan du se hvem du skal kontakte såfremt du har spørgsmål eller blot ønsker yderligere information.

Såfremt du ønsker at blive medlem kan du se nærmere under punktet NYT MEDLEM.

Klubben og især juniorafdeling har indenfor de seneste år været inde i en rivende udvikling og prøver til stadighed at forbedre de tilbud vi giver juniorspillerne.

Dog vil vi blive meget glade, såfremt du har kommentarer og ønsker at hjælpe klubben fremover. Kontakt venligst Nikolaj Hansen for dette.

Som beskrevet vil vi, som har med juniorområdet at gøre meget gerne gøre det mere attraktivt at være junior i klubben.

Dette har gjort at vi kan fortsætte eliteprojektet, som gerne skulle højne det tennismæssige niveau i klubben.
Desuden arbejder vi med med lanceringen af et skoleprojekt, samarbejde med andre klubber, at skaffe sponsorer til afdelingen med mere.

Ringsted Tennisklub