Logo for Ringsted Tennisklub
Tennissportens dag Standerhejsning Sommerskoler Facebook Nyt medlem

Nyheder

Trænerteamet forstærkes

Ringsted Tennisklub har netop tilknyttet endnu en træner til sin trænerstab. Andreas Berner er kommet til klubben for at være med til at styrke juniortræningen. Andreas er 23 år gammel og har fungeret som træner i en lang årrække. Han kommer til 2 dage ugentligt at forestå klubbens juniortræning og kommer til at indgå i klubbens super engagerede trænerteam. Han spiller til daglig i Slagelse, hvor også klubbens cheftræner Christian Philipsen nu er blevet cheftræner. Dete boder for et tættere samarbejde fremover mellem de to klubber.
Ringsted Tennisklub er meget glad for at kunne byde Andreas velkommen til klubben.

 

Vores nye træner Andreas


Til top

 

Hård start for 1.holdet

Ringsted Tennisklub havde i weekenden sit 1.hold i aktion for første gang i serie 2 indendørs. Holdet spillede i Holbæk og rendte ind i et hold at stortalenter, der var for meget modstand for Ringsted. Kun Marlene Øhrgaard formåede dog meget overbevisende at hive en sejr hjem. Kampen blev tabt 5-1.


Til top

 

Bronzemedalje til tennisklubbens U12-hold

Ringsted Tennisklubs U12-hold udendørs har netop fået overrakt deres velfortjente bronzemedaljer.

På holdet spillede Amalia Amdal, Magnus Ghias, Marko Olesen og Ida Nielsen. De kæmpede sig igennem pujlen og nåede deres mål, som var at komme videre fra puljen. De kom flot på en anden plads. Nu var de klar til semifinalerne. Her ventede Birkerød, som i deres pulje have vundet stort set det hele, så der ventede en stor opgave for Ringsted-spillerne. Men de have planen klar og med godt mod og vilje til at vinde, var de klar til at tage kampe op om at komme i u12 finalen.

Det skulle vise sig og holde stik den plan, der var blevet lagt for u12 spillerne. De kæmpe flot og spillede lige op med Birkerød men desværre var marginaler ikke på vores side og Ringsted måtte sig slået med 4-2, hvor alle kampe kunne have gået begge veje.

Men medajle det skulle spillerne have. Så i kampen om bronze vandt de sten sikkert med 6-0 og sikrede sig selv og klubben en bronzemedalje.

Ringsted tennisklub ønsker spiller stort tillykke med bronzemedaljen og håber, at de næste år kan bytte den til sølv eller forhåbentlig guld.

 

Bronze til U12

 

(Fra venstre ses Amalie Amdal , Marko Olesen og yderst til højre er det Magnus Ghias)


Til top

 

Ny mand tilbage på tronen i Ringsted Tennisklub

Efter 1 måneds intense kampe i klubmesterskaberne i Ringsted Tennisklub, så blev turneringen lukket af med et brag af en finaledag.
Vinderne i de forskellige rækker blev:
U10/12 – Adam Bendixen
U14 – Morten W. Andersen
U16/18 – Kristoffer Kaspersen
Dame A – Marlene Øhrgaard Nielsen
Mixdouble A – Marlene Øhrgaard Nielsen og Thomas Øhrgaard Nielsen
Herre A – Jakob Andersen
Herredouble A – Kristoffer Kaspersen og Marc Moeskær
Dame Veteran 35+ – Kirsten Paltoft
Damedouble Veteran 35+ – Kirsten Paltoft og Lene Hansen
Herre Veteran 35+ – Jeppe Andersen
Herredouble Veteran 35+ – Svend Thomsen og Henrik Holm

Værd at bemærke er det, at Jakob Andersen er tilbage på tronen efter et par års fraværd, og Marlene Øhrgaard Nielsen hiver sin 11. titel i løbet af de sidste 12 år.
Juniorerne gjorde sig godt bemærket i seniorrækkerne, hvor alle gik videre fra de indledende runder i herresingle, og Kristoffer og MArc snuppede deres første doubletitel.
Kirsten Paltoft fik vundet 2 flotte titler i Veteran 35+ og spillede sig i finalen mod Marlene Ø. i damesingle senior – så det var en travl finaledag for hende.

 

Billeder kan ses her


Til top

 

Årets junior 2012

I forbindelse med årets klubmesterkaber i Ringsted Tennisklub blev årets junior kåret.

Valget faldt i år på Amalie Amdal, der har haft en rigtig god sæson, hvor hendes spil har flyttet sig markant. Til trods for en del småskader har hun formået at komme igen hver gang og kæmpe sig videre. Hun har en fantastisk indstilling til sit spil, sin klub og sine medspillere. Desuden har Amalie gjort sig flot bemærket i en stribe turneringer i årets løb. Hun har bla. nået en flot semifinaleplads i Ringsted Open. Klubben er stolt af i samarbejde med Sportmaster Ringsted at kunne overrække hende en spritny ketsjer som bevis på den flotte titel. Amalie spås en stor fremtid i klubben.

 På billedet ses sammen med Amalie – bagerst fra venstre: Juniorformand Nikolaj Hansen, Cheftræner Christian Philipsen og butikschef i Sportmaster Brian Hartvig


Til top

 

Ringsted Tennisklub afholde DTF turnering

Ringsted Tennisklub holdt i uge 37 den sidste af DTF turneringerne i klubben for i år, da u12 drenge og piger kæmpede om sejren i Ringsted Open.

Ringsted TK stillede med Magnus Ghias i u12 drenge og Amalie Amdal i u12 piger.

Magnus mødte i første kamp Mads Vincents fra Slagelse. De spiller en meget lige kamp, og de viser begge god tennis. Desværre gik det ikke til Ringsteds fordel, og Magnus må se sig slået 6/3 6/2
I M;agnus’s b-runde-kamp møder han Nikolaj Krebs fra Skovshoved. Igen i denne her kamp spiller de meget lige op med hinanden og igen må Magnus se sig slået – denne gang 6/3 6/3

I finalen i u12 drenge står den mellem Valdemar Thomsen fra HIK og Adam Chebli fra Nykøbning F. Her vinder Adam 6/4 2/6 10-5

Amalie, der er seedet 4 i turneringen er oversidder i første runde.
I anden runde møder hun Clara fra Gentofte. Det bliver en meget tæt kamp, og de står rigtigt godt til hinanden. Amalie må vise meget af det bedste, hun har lært for at kunne trække sig ud med sejren på 6/4 - 6/4
Så var Amalie klar til semifinalen.

I Semifinalen møder hun Jacqueline Tully fra Brøndby Stand.
De to kender hinanden fra tidligere møder i holdkampe sidste år. Sidste gang vandt Amalie, så der var en revanche til gode. Den revanche indfandt sig desværre, da Jacqueline havde udviklet sig rigtigt meget, og hun vinder 6/2 - 6/2

Finalen står mellem Jacqueline Tully og Frederikke Kvist fra KB og her vinder Jacqueline Tully 6/3 - 6/2

Det var som sagt den sidste turnering for i år. Vi vender helt sikkert tilbage igen næste år med masser af turneringer i Ringsted Tennisklub.


Til top

 

Ringsted Tennisklub har fået ny cheftræner

Bestyrelsen har peget på Christian Philipsen, 36 der dermed får det daglige ansvar for såvel junior som seniortræningen. Han har tidligere været cheftræner i en række større tennisklubber på både Sjælland og i Jylland.

 

- Jeg er glad for, at det er lykkedes at få en aftale på plads med Christian, siger Niels-Ulrik Amdal, formand for Ringsted Tennisklub.

 

- Vi har lagt stor vægt på, at vores kommende cheftræner skulle have erfaring med sig fra andre klubber, så han kan bringe nye impulser og ideer med ind i klubben. Det har vi fået i Christian, der samtidig har et stort netværk, der kan komme klubben til gode i form af nye samarbejder og træningscamps med andre klubber.


Til top

 

Turneringssejr til Ringsted Tennisklubs største talent

Morten W. Andersen vandt i wekenden en stor sejr i en turnering i Vallensbæk.
Efter en noget nervøs start på turneringen, så finder Morten storspillet frem og vinder overbevisende alle kampe frem til finalen. Her kommer Morten godt fra start og vinder 6/3 i første sæt, men er så bagud 3/0 i andet sæt, før han laver et storslået comeback og tager 6 partier for at lukke kampen med 6/3 i andet sæt også.
Morten har tidligere på året blandt andet vundet Ringsted Open. Med hans talent kan han nå langt.


Til top

 

Trænerskifte i Ringsted Tennisklub

Klubbens juniortræner gennem en årrække, Charlie Jakobsen stopper med udgangen af august.

Charlie har igennem flere år ydet en stor indsats for klubben og ikke mindst juniorerne.

Vi ønsker Charlie held og lykke fremover.

 

Mandag den 3. september starter Christian Philipsen som ny cheftræner.

Christian skal primært fungere som juniortræner, men vil også blive tilknyttet som træner for seniorerne.

Christian er 35 år og far til et sæt tvillinger. Han kommer senest fra en stilling som cheftræner i Kolding.

 

Før dette har han været træner i en række klubber på Sjælland og i Jylland. Christian bor i Allerød med sin familie.

Juniorspillere og forældre, samt alle øvrige medlemmer vil have mulighed for at hilse på Christian mandag den 3. september kl. 18 i klubben.

 

Mvh Niels-Ulrik Amdal, Formand


Til top

 

Klubhuset er blevet malet

Klubhuset er blevet opfrisket med en gang maling udendørs. Vinduerne er også ved at være på plads.

Klubhuset har fået en gang maling Klubhuset har fået en gang maling Vindueskarme er ved at blive sat op


Til top

 

Tennisskole uge 27 2012

Otte-årige Villum Graglia har en Messi-fodboldtrøje på. Fodbold er nemlig sejt, men Villum Graglia er selv ret sej til tennis.

Den otte-årige knægt evner at slå så hårdt til bolden, at den kommer rigtig langt i luften over Ringsted Tennisklubs baner ved siden af idrætshallerne på Tværvej.

 

Her har omkring 30 børn meldt sig til sommerens første uge med tennisskole til og med torsdag.

 

Når Villum Graglia har meldt sig til tennisskole, har det med familie at gøre. Han er faktisk på sommertennisskole for tredje gang trods sine kun otte år.

 

Og deri er en del af forklaringen på, at Villum rammer bolden ret godt og med ordenligt smæk på.

 

- Jeg spiller ikke tennis normalt. Kun her på tennisskolen. Det er et rigtig godt sted, og min mormor og morfar spiller her også, så jeg skal spille med dem, når jeg har lært det. Jeg skal lære at blive bedre til at serve. Det er jeg ikke lige mester til endnu, siger den otte-årige knægt beskedent - taget i betragtning af, at han næsten kan ramme klubhusets tag med sin serv.

 

Maja Svava Pedersen på 10 år er på tennisskole for første gang og sammen med sin søster.

 

- Vi skal rigtig mange ting i vores sommerferie. Vi skal til København og Jylland, og vi syntes det også kunne være hyggeligt at prøve at spille tennis, fortæller Maja Svava Pedersen.

 

Pigerne er hos deres far i øjeblikket, og det giver muligheden for at være på tennisskole i Ringsted, fortæller Maja, mens hun gør en rigtig god indsats i at prøve at ramme de bolde, som træner Marc Moeskjær spiller til hende og de andre børn.

 

Tennisklubben har sommerskole igen i uge 32 fra den 6. august.

 

Billeder fra tennisskolen kan ses her.


Til top

 

Ringsted open u14 kat 2

Ringsted Tennisklub afholdt i uge 26 en u14 kat 2 drengeturnering, med stor succes.
Her var 15 spillere tilmeldt som håbede på den samlede sejr i turneringen. Ringsted TK havde 2 spillere med; Oliver Poulsen og Morten W Andersen (1. seedet )

Oliver skulle i første runde op imod Simon Berthelsen fra Roskilde, her vælger Simon ikke at dukke op og Oliver vinder på W.O. I anden runde skulle Oliver op i mod den lidt overraskende modstander Christian Nørgaard fra Farum, der i første runde sikkert slog den 4. seedede ud af turneringen. Oliver kæmpede godt og viste nogle gode slag, men måtte se sig slået 6/1 6/0. Dette var Olivers første kat 2 turnering.

 

Morten W Andersen sad over i første runde, da der manglede en spiller. Morten mødte i anden runde Gustav Marcussen fra Skovshoved. Her kunne man godt se, at det var Mortens første kamp i turneringen, og han skulle lige i gang, Morten bliver presset godt i første sæt og må vise, hvorfor det er, at han er 1. seedet og vinder 6/4. Andet sæt går noget bedre for ham og kampen ender 6/4 6/1 til Morten.

 

I Semifinalen skulle Morten op i mod Andreas Mikkelsen fra Helsingør som tidligere har vundet Ringsted Open. De to spillere spiller meget lige op, og det bliver en tæt kamp. Begge spillere hiver mange gode slag op af hatten, og Morten må ud og vise, hvad han er gjort af og vinder i en tæt kamp 6/4 6/2. Morten er klar til sin første finale på hjemmebane.

 

Her møder han David Tolderlund fra HIK, som Morten i tidligere turneringer har slået.
Og finalen bliver heller ikke nogle undtagelse for Morten, der viser rigtig godt spil og mange lækker detaljer. Morten vinder stensikkert 6/1 6/1

 

Ringsted Tennisklub ønsker alle en stor tak for at gøre denne turnering til en succes og håber, vi ses næste år.
Ringsted Open 2012 uge 25


Til top

 

Ringsted Open u12 kat 3 drenge og piger

Ringsted Open blev holdt i uge 25. En turnering for u12 drenge og piger. I alt var 23 spillere tilmeldt til de 2 turneringer og Ringsted havde 2 drenge; Magnus Ghias Og Adam Bendixen (2. seedet) med. Vi deltog også med 2 piger; Amalie Amdal (4.  seedet ) og Ida Nielsen var med.

I u12 drenge var der kun 8 deltagere med, så de spillede 2 pujler med 4 i hver.
Her var Magnus oppe imod Oscar Gormsen fra Hjortekær, Valdemar Astrup fra Lyngby og Victor Munksdorf fra Sorø. Magnus spillede 3 rigtig gode kampe og kæmpede det bedste, han havde lært men måtte se sig besejret i alle 3 kampe og kom desværre ikke videre fra puljen.

Adam var i den anden pulje og var oppe i mod Thomas Steenstrup fra HIK, Andreas Andersen fra Sorø og Mads Roll fra Hjortekær.  Adam spiller 3 rigtigt gode kampe og ligger ud med en sejr mod Thomas på 6/1 6/1. Men Adam taber desværre de 2 andre kampe og kommer ikke videre fra puljen.

 

U12 drenge finalen står mellem Oscar Gormsen fra Hjortekær og Andreas Andresen fra Sorø. Der blev vist rigtig god tennis fra de 2 drenge, selv om kampen endte 6/1 6/2 til Oscar, spiller de to drenge meget tæt.

 

I u12 piger spillede Ida Nielsen sin første rigtige turnering og mødte i første runde Isabella Neergaard fra Sorø. Ida var meget nervøs i starten af kampen og skulle lige i gang, men efter et par partier kørte det for hende, og hun vinder stensikkert 6/3 6/0. I anden runde mødte hun den 2. seedede Shania. Ida gik til kampen med troen på en sejr, selvom det er den 2. seedede. Ida spiller i stort et alle partierne 40-40 men må til sidst overgive sig, Shania vinder 6/2 6/0, selvom, det var mest fortjent, at Ida skulle have vundet.

 

Amalie spillede sin første runde kamp mod Frida Skolmen fra B93, her kunne man godt se at Amalie have lidt mere rutine og vinder sikkert 6/1 6/0. I anden kamp skulle hun op i mod Stine Nielsen fra Lyngby. Her spillede de en rigtig god og tæt kamp og første sæt tabte Amalie 6/3. Ud af ingen ting kommer der rigtigt meget regn, og kampen må genoptages inde i hallen. Dette var ikke en fordel for Amalie, som desværre må se sig slået 6/3 6/2.

 

U 12 pige finalen stod mellem 2. seedede Shania fra Vedbæk og Stine Nielsen fra Lyngby, som til alles store overraskelse have slået den 4. seedede og 1. seedede ud af turneringen. Da det regnede på finale dagen, måtte semi- og finale spilles i hallen. Dette gjorde, at der var stor forsinkelse på dagen. Men Stine måtte efter en semifinale på 2,5 time og en finale på 1,5 time se sig selv slået i finalen med 6/1 6/1.

 

Alle på dagen mente, at det var rigtigt flot af Stine at nå finalen i sin første turneringen.

 

Ringsted Tennisklub vil ønske alle en stor tak for en rigtigt god og velspillet turnering. Og håber vi ses i Ringsted anden u12 turnering og ligger i uge 37.  
Ringsted Open 2012 uge 25


Til top

 

Veteranerne gjorde rent bord

På en solbeskinnet eftermiddag den 3. juli drog Ringsteds veteranhold mod Glostrup for at spille en holdkamp.
Ringsteds veteraner gjorde rent bord ved at vinde matchen med cifrene 8-0.

Henrik, Svend, Anders og Kirsten lagde ud med at vinde de fire singler. Herefter kunne Mette og Kirsten meget sikkert hive sejren hjem i damedouble. Rasmus og Mette tog ligeledes en sikker sejr i mixed-double, hvorefter matchen kunne lukkes med sejr i de to herredoubler ved Rasmus og Anders og Henrik og Svend.

Det nyoprykkede veteranhold fra Ringsted slutter første halvdel af sæsonen som nummer to i rækken, blot et enkelt point efter Holbæk, som ligger nummer et. Ringsted skal efter sommerpausen spille mod Holbæk, som formentlig bliver den der afgør om Ringsteds veteraner skal rykke op igen,- denne gang til Sjællandsserien.


Til top

 

Storsejr til førsteholdet

Lørdag spillede Ringsteds førstehold i sjællandsserien en vigtig kamp for overlevelse i rækken. Bagsværd blev slået 6-3 efter overbevisende spil, hvilket gør, at klubben nu går på en velfortjent sommerpause inden de sidste kampe i august.

Men sommerperioden er dog ikke ensbetydende med stilhed i klubben, juniorturneringerne kører i stor stil, og allerede i den kommende weekend er der turnering for U14-drenge. Der spilles hele weekenden på anlægget og dette er turnering nr 4 ud af 7 i årets løb.


Til top

 

Sjællandsmestre uddelte store klø

Kaspar Rasmussen og Kenneth Jensen hev i weekenden sjællandsmesterskabet i hus i herrdouble i tennis. Der blev spillet i mesterrækken for veteraner 35+. Mesterskabet blev vundet med meget overbevisende sejre i både
semifinale 6/1-6/2 og finalen 6/2-6/2. Der blev spillet flot tennis på anlægget i Virum, der var fyldt med tilskuere på dagen.
cvc


Til top

 

Ringsted Open

Uge 18 afholdte vi Ringsted open for U14 drenge både kategori 2 og 3..
Vi havde 4 spillere som deltog i kategori 3, to af dem mødtes i 1.runde(Mikkel Kaaber og Tobias Rasmussen), sidstnævnte tager en sikker sejr 6-0 6-0 efter solidt spil.
Mikkel taber efterfølgende sin Bonusrunde kamp, Tobias taber kvartfinalen 6-2 6-1 til 1.seeded (Mathias Klausen/Jyllinge) , Frederik Mortensen spillede sin allerførste kamp, og taber 6-3 6-0, og taber derefter sin bonusrunde kamp.. Adam Bendixen(u12), spillede sin første u14 turnering, og han vandt sin 1runde 6-4 7-5 , han taber derefter en utrolig tæt kvartfinale med 4-6 5-7.. samlet set en tilfredsstillende turnering for vores spillere.


Til top

 

Veteranerne flot fra start

Veteranere lagde stærk ud i sæsonens første kamp. Som nyoprykket til serie 1 var holdet klar over at der kunne vente store udfordringer.

Første kamp skulle spilles lørdag, den 19. maj i Vallensbæk.

Ringsteds veteranerne viste dog god styrke og startede med at vinde de tre herresingler ved Henrik, Svend og Anders. Herefter kæmpede Kirsten bravt, men måtte se sig besejret i damesinglen. Mixed-doublen gik også til Ringste, hvor Rasmus og Ingelise udklasserede de to spillere fra Vallensbæk. Herefter kunne Rasmus og Anders afgøre kampen ved at vinde herredoublen i fin stil.

Kampens resultat blev 6-2 til Ringsted og dermed er veteranholdet kommet rigtigt godt fra start.


Til top

 

1.holdet fik en svær start

Efter hjemmekampen mod Skovshoved måtte holdet sande, at det bliver en hård sæson. Et nederlag på 7-2 blev det til, men med lidt held havde 5-4 været en mulighed, da begge herredoubler blev tabt i 3 sæts super-tiebreak. Kaspar og Jakob tog i vanlig stil dog deres singler hjem. Næste kamp for 1.holdet er den 9/6.

 

Også klubbens herrehold var i kamp. Her blev det med et halvt reservehold til det nederlag på 5-1 til Rødovre. Med lidt hæld kunne vi have vundet en single mere, da Charlie var i 3 tætte sæt. Jacob Hansen trak en sejt i land og trods udemærket spil fra de sidste to på holdet, var dette den eneste sejr denne dag.


Til top

 

Træningen i april

Junior afdelingen har i april arbejdet meget på 1.Transportslag(sikre grundslag) hvor er det godt at placere transportslagene både ift. linierne og nettet i div. situationer haft fokus på at selvom boldene skulle være sikre, så skulle der passes på at der ikke blev slået forsigtigt og omvendt heller ikke for hårdt  men mere fandt en mellemvej, hvor man samtidigt med at skulle spille sikkert og skulle have et vis pres i slagene.

2.Fodarbejde (vi forsøger at holde på med konstant bevægelse) vi har her blot haft fokus på at skulle bevæge sig konstant + div. benstillinger.

Ringsted tennisklub synes der er fra juniornes side er arbejdet godt med tingene, nogen har arbejdet mere for det end andre.. De fleste har fået slået øjnene op for hvor vigtige de ovennævnte emner er, og hvor effektivt det kan være I sit spil..

Ringsted tennisklub vil gerne takke for vintersæsonen og ønske alle en god udendørs sæson.


Til top

 

Standerhejsning

Søndag den 29. april holdt vi Standerhejsing. Vejret var godt og fremmødet fint. Formanden, NIels-Ulrik Amdal bød velkommen til en ny sæson, der vil byde på en lang række aktiviteter. Her skal blot nævnes; sommerskole, Ringsted Open, klubturnering og en række andre turneringer for både seniorer og juniorer.

Klubben har nedsat to ny nye udvalg - et for juniorerne og eet for seniorerne. Formålet er, at skabe nogle flere synergier og få en bedre dialog med medlemmer og forældre, så vi i sidste ende kan skabe nogle endnu bedre resultater på banen. Hvis der er nogle af medlemmerne, der kunne tænke sig at tage aktiv del i de to udvalg kan man henvende sig til bestyrelsen.

Den 12. maj fra k. 12-15 er vi med i DTFs store satsning – Tennissportens Dag. Vi holder åbent hus, så alle der har lyst til at spiulle tennis, men endnu ikke er kommet i gang kan kigge forbi klubben. Formanden opfordrede medlemmerne til at tage fat i naboen, kollegaen eller dem i familien, der lige mangler det sidste skub for at komme i gang.

Den nye formand sluttede af med at takke den tidligere formand Rasmus Aare Nielsen for dennes indsats for klubben.
Nye vinduer Nye vinduer

Til top

Super sæsontyvstart

Lørdag den 28/4 tyvstartede klubbens seniorer på anlægget sammen med en flok spillere fra Sorø. Denne venskabskamp med indlagte frokost og kagepauser, har åbnet op for et tætter samarbejde klubberne imellem. Over 20 spillere var i aktion på banerne, og successen gentages i løbet af sommerferien i Sorø.

Til top

 

Gode resultater for klubbens juniorer

Rolf ( u10 Holbæk uge16)
Rolf Madsen har lige deltaget i sin første U10 turnering på 18meter banen(orange p&s bane), det gik ganske fint og det blev både til sejre og nederlag..

Morten (u14 kat2 Næstved uge16)
Morten W Andersen var seedet og sad dermed over i 1.runde. 2.runde vandt han hurtigt og overbevisende på trods af det årets første udendørskamp..
Han møder efterfølgende 4.seedet i en tæt kvartfinale, men morten taber den 3/6 3/6..

Amalie (U12 kat2 Holbæk uge17)
Amalie Amdal deltog i en af sine første kategori2 turneringer, og tabte desværre både i 1.runde og første kamp i b-runden..

Magnus (u12 kat3 Holbæk uge17)
Magnus Ghias spillede 1.runde mod Victor Munksdorf og tabte 3/6 6/7, og tabte efterfølgende også første b-runde kamp 0/6 1/6

Morten (u14 kat2 Farum uge17)
Morten W Andersen var igen seedet og var dermed igen oversidder i 1.runde, 2.runde blev vundet ret nemt med 6/1 6/1, og skulle i kvartfinalen igen op imod ham han tabte til ugen før..
Denne gang fik morten presset ham ud i 3 sæt, med nogle små justeringer så er den der næste gang...

Til top

 

Banerne er ved at være klar

Der er nu ikke længe til banerne udendørs er ved at være klar til at tage i brug. Vi glæder os!
Banerne er ved at være klar

Til top

 

Ny sponsor

Ringsted tennisklub har netop indgået et 2-årig sponsoraftale med Leif's El-Service Aps. Den lokale el-installatør fra Benløse har tidligere støttet klubben og er nu tilbage. Firmaet har i år 40 år på bagen og klubben er meget taknemmelige for den nye aftale.

Til top

 

Klubben har fået nye vinduer i klubhuset

Klubben har langt om længe fået sat nye vinduer i vores klubhus.
Nye vinduer Nye vinduer

Til top

Ringsted Tennisklub